top of page

НАША СИЛА В ЄДНОСТІ!

16 лют. 2024 р.

Ми, українці, різні за національністю, поглядами, рівнем життя. Та для всіх нас Україна – це Батьківщина, рідна земля. А чи задумувався кожен з нас над запитанням – а в чому ж наша сила, звідки в нас те прагнення до волі, до свободи? А сила наша – в єдності! Особливо сьогодні, коли російська орда хоче нас знищити, поневолити.

Сьогодні у нашій рідній Україні – День єднання. Відзначаючи це свято, пригадуємо історію держави, минуле і сучасне, її славних людей, наших захисників… Доєдналися до святкування Дня єдності і учні 8-Б та 3-А класів (класні керівники Антоніна Гулько і Людмила Пазініч) гімназії №5 – на них чекали в бібліотеці.

Перевірити свої знання та отримати нову інформацію про нашу Батьківщину – Україну дев’ятикласники змогли під час інтелектуальної гри «Щасливий випадок «З Україною в серці». Завдання були пов’язані з історією, культурою, літературою України… Дуже зацікавили підлітків завдання про сучасність нашої держави, її відомих людей..

Різні куточки України об’єднали третьокласники , відповідаючи на запитання вікторини «Я люблю Україну». Сподобались їм і книги про нашу державу, з якими їх ознайомила бібліотекарка.

І нехай не на всі запитання учні дали правильну відповідь, але вони старалися, робили спроби, єднаючись у команди, які ще раз показали, що в єднанні – сила!



bottom of page