top of page

Любов і доброта Тетяни Строкач

13 лют. 2024 р.

Зустріч з письменником завжди свято – таємниче, захоплююче, адже можна на власні очі побачити людину, яка так вміло і талановито пише свої твори, поспілкуватись з нею, навіть… отримати подарунки.

13 лютого в гімназії №5 відбулася цікавезна зустріч учнів 5-А класу (кл. керівник Лариса Яковенко) з білоцерківчанкою, поеткою Тетяною Строкач. З перших хвилин спілкування п’ятикласники поринули у світ чудової, цікавої і пізнавальної поезії про Україну, про таку рідну бабусю, про дівчаток… Заслухались діти неперевершеною колисанкою «Прилетіла ніченька»! А як весело було мандрувати з «Сніжинкою у білому місті», ще й подарунки від автора!!! отримати.

Та хотілось зробити приємне і шанованій гості. На мою думку – це вдалось. Адже не всі маленькі книголюбчики досліджують твою творчість, як це зробила Кіра Величко у своїй науково-дослідницькій роботі «Рослини і тварини у творах Тетяни Строкач». Наприкінці зустрічі схвильована Кіра подарувала Тетяні Тезіславівні ілюстрації, зроблені власноруч,  до поетичних творів поетки.

Отримала подарунки і бібліотека гімназії. А завідувачка бібліотеки пообіцяла, що такі зустрічі будуть організовуватись і надалі.



bottom of page