top of page

КАЗКА В ГОСТІ ЗАВІТАЛА

20 бер. 2024 р.

Казка. Кому вона не подобається? Нам їх розповідали бабусі, мами, а сьогодні вже ми ведемо в незвичайний світ казки своїх дітей та онуків.

У Всесвітній день казки в гімназійній бібліотеці було гамірно. На маленьких читайликів чекали книги з виставки «Казка в гості завітала», тому постійно були запитання «А можна цю книгу взяти?». І книги з виставки «йшли в гості» до малят.

Весело і пізнавально для учнів 1-Б та 2-В класів (Тетяна Хмарська, Марина Мележик) пройшла гра «А я казку знаю…». Діти показали свої знання, відповідаючи на запитання вікторини «Назви героїв» та були активними у конкурсі «З якої казки». З чарівного кошика з’являлися загублені речі казкових героїв та завзяті учні успішно справились і з цим завданням та повернули втрачене господарям. Не викликав труднощів з відповідями і конкурс «Казку малює художник», тому що й самі читайлики спробували себе у цій ролі.

А чому весело? Та тому що, через те, що «мишка забрала собі зубики» Дюймовочка, наприклад, стала Дюрмовочкою J

Свято закінчилося. Багато казок ми прочитали. Та цей чарівний казковий світ нас не відпускає, адже «поринуть в казку – це ж бо так цікаво!».



bottom of page