top of page

Зустріч з письменником в бібліотеці

1 бер. 2024 р.

Зустріч з письменником завжди свято, особливо для юних читачів. Адже не так часто читачі-учні мають можливість «наживо» поспілкуватися з письменником, почути твори в авторському прочитанні…



Таке свято відбулось і в гімназії №5. Напередодні Всесвітнього дня письменника в бібліотеку гімназії на зустріч з учнями 8-А та 8-Б класів (кл. керівники Тетяна Мартинюк, Антоніна Гулько) завітав наш земляк, член НСПУ, талановита і багатогранна людина Володимир Дідківський. Схвильовано слухали учні присвяти нашим захисникам-Героям, з теплотою прийняли поезії про кохання (хто ж в цьому віці не закохується?!), щиро сміялись з героїв гуморесок… Змогли ми послухати і пісні, автором слів яких є Володимир Іванович. Володимир Іванович є талановитим наставником для поетів-початківців, тому наші восьмикласник  спробували і свої сили в римуванні поетичних рядків…

Спілкуючись з шановним гостем, всі присутні переконалися, наскільки глибокі переживання за дітей, за рідну Україну, за її майбутнє заховані у творах пана Володимира, будь то поезії чи гуморески.

Наприкінці зустрічі Володимир Іванович звернувся до учнів з побажанням-проханням – ВЧИТИСЯ, ЧИТАТИ, адже Україні сьогодні і в майбутньому потрібні розумні особистості.

Бібліотека отримала в подарунок збірку «Золота рибка» від автора, пощастило отримати автограф гостя і дівчаткам.

Сподіваємось, що зустріч з Володимиром Дідківським залишила в юнацьких серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати не лише твори шановного гостя, а й інших сучасних українських письменників.



bottom of page